Soluții tehnice

Instrumente pentru controlul infecţiilor în unităţile medicale

Testele de sanitaţie Hygicult şi Clean Card Pro sunt uşor de utilizat şi permit monitorizarea dezinfecţiei în unităţile medicale.

Implementarea de măsuri eficiente de control (inclusiv a curăţeniei) sunt obligatorii pentru prevenirea infecţiilor nosocomiale şi reducerea rezistenţei la antibiotice în unităţile medicale.

Află mai multe informaţii despre testele Hygicult şi Clean Card Pro apăsând mai jos:

Află mai multe

Instrumente pentru reducerea prescripţiei de antibiotice

Testele diagnostice rapide pot să reducă prescripţia de antibiotice

Teste rapide combo COVID-19, Virus Gripal A şi B şi Virus Sinciţial Respirator

Test nazal pentru identificarea simultană a antigenelor de COVID-19, Virus Gripal A şi B şi Virus Sinciţial Respirator. Testul este uşor de utilizat, testarea se realizează fără durere şi este ideal pentru copii sau pentru persoane la care recoltarea nazofaringiană nu este posibilă. Toate testele se efectuează simultan fără să fie nevoie de recoltări separate.

Ajută medicul să identifice pacienţii care au nevoie de antibiotic chiar în timpul consultaţiei.

Află mai multe
Teste rapide COVID VIRO ALL IN TRIPLEX
QuikRead go

QuikRead go

QuikRead go este un echipament point-of-care care oferă sprijin în deciziile de diagnostic şi tratament datorită rezultatelor la calitate de laborator, disponibile în doar câteva minute.

Află mai multe

QuikRead CRP

Proteina C reactivă este o proteină de fază acută care creşte în special în infecţiile bacteriene şi tinde să rămână la valori reduse în infecţiile virale. Antibioticele trebuie administrate doar când se suspectează infecţii bacteriene.

Ajută medicul să excludă infecţiile bacteriene în timpul consultaţiei şi astfel să reducă prescripţia inutilă de antibiotice.

Află mai multe despre cum se poate utiliza Proteina C reactivă pentru reducerea prescripţiei de antibiotice:

Descarcă tabel
QuikRead CRP
QuikRead go Strep A

QuikRead go Strep A

Majoritatea cazurilor de infecţii respiratorii superioare sunt cauzate de virusuri sau de către Streptococul pyogenes (Streptococul de grup A). Pentru a evita tratamentul infecţiilor virale cu antibiotice este important să identificăm sau să excludem infecţia cu Strep A printr-un test diagnostic.

Ajută medicul să identifice pacienţii care au nevoie de antibiotic chiar în timpul consultaţiei.

Află mai multe